sâmbătă, 19 decembrie 2009

Florile si zodiile




Berbecul este un semn de foc. Prefera buchetele luxoase cu flori mari.De obicei berbeci sunt foarte pasionali si vor aprecia buchetele in tonuri de rosu: trandafiri rosi,lalele rosi. Alte flori si plante care li se potrivesc:caprifoi, scaieti, menta, crin, muscata, nalba de gradina, pin.


Taur

Taur este foarte romatic.Se vor bucura sa primeasca buchete modeste de lacramioare sau liliac, dar in acelasi timp trandafiri roz le lumineaza sufletul si ii bine dispun.Tauri nu sunt mofturosi,accepta orice floare cu placere atata timp cat este oferite cu dragoste. Totusi daca ar fi sa enumeram cateva flori si plante preferate ar fi urmatoarele:trandafir, mac, margaritar, violeta, frasin, chiparos, vita de vie, mar, palmier.

Gemeni

Gemeni sunt misteriosi.Poti sa le oferi narcisa sau pintenul-cocosului, trandafiri sau mac.Femeia nascuta sub semnul gemenilor prefera aproape orice fel de floare, preferintele ei depind de starea in care se afla, care este foarte schimbatoare. Alte flori pe care le prefera:lacramioara, lavanda, mirt, feriga, orhidee, crizantema, liliac, alun.

Rac

Rac este un semn de apa. Femeile rac prefera florile albe. Printre preferinte se numara:lotus, liliac, magnolie, muscata, nuferi. Nu uita ca racul este un semn foarte sensibil si ii place sa primeasca flori, mai ales daca sunt oferite din toata inima.


Leu

Leul este un semn de foc, dominat de Soare.Femeile Leu prefera florile in noante de rosu, galben sau portocaliu. Printe florile preferate se numara:Floarea soarelui, galbenele,trandafir, rostopasta, floarea pasiuni, vita de vie, rozmarin, dalie, palmier, dafin, alun. La fel ca si berbecul, leul prefera buchetele luxoase, care sa atraga atentia: crizanteme, trandafiri sau flori exotice.


Fecioara

Fecioara e bucuroasa daca primeste margarete iar daca adaugi la buchet si flori albaste e in culmea fericiri.Tine minte, fecioara este foarte practica si ar prefera sa primeasca flori in ghiveci. Alte flori pe care le prefera: narcisa, crizantema,in general toate florile viu colorate (in special cele albastre si galbene).

Balanta

Balanta prefera buchetele aranjate cu gust, care contin multe flori. Nu gresesti daca alegi un buchet compus din trandafiri sau alte flori in noante de roz sau alb. Printre preferinte se numara:trandafiri, hortensie, albastrele, menta, margarete, fructe de padure, prun, alun.

Scorpion

Scorpionul este un semn foarte pasional. Prefera florile in nuante de rosu aprins. Florile preferate sunt: muscata, anemone, gardenia, cactus, trandafirul.



Sagetator

Sagetatorului ii place sa franga inimile. Alege florile rosii ca inima. Prefera:trandafirul, papadie, clementina, fructe de padure, papura, nuc, laleaua, margaritrul.

Capricorn

Capricornul este foarte enigmatic. Este foarte practic si are intuitia buna.Cat despre flori si plante, prefera: iedera, panselute, camelie, magnolia, laleaua.

Varsator

Varsatorul este vesel. Adora tot ce este nou si util.Prefera florile exotice, printre care: orhidee, gladiola, pasarea paradisului,. irisul



Pesti

Pestii sunt foarte delicati si sensibili. Ei cred in dragostea pura. Poti sa le oferi un buchetel de "Nu ma uita", ca simbol al dragostei.Le plac florile violete si albastre:Nufar, Clementine, liliac, orhidee, feriga, salcie, violetele, iris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu