vineri, 29 aprilie 2011

Romanii au talent....

Marele castigator,Adrian Tutu...Mare atentie la versurile melodiei! A venit la momentul potrivit cu mesajul "Sunt roman deci pot." Intr-o perioada in care cam tot ce-i talentat "se cara" afara...Sper ca MESAJUL SI TALENTul lui ADRIAN TUTU v-a impresionat...


Narcis Iustin Ianau Credeam ca el va castiga, cu toate ca nu l-am votat pe el... Are o voce fenomenala dar sper sa nu plece 'afara'...


Medeea m-a lasat cu gura cascata...Cred ca si pe voi...Mama a votat-o!



Valentin Dinu cred ca o sa aiba o cariera stralucita in muzica. Este foarte talentat! Tata l-a votat...


Super barmanul, Valentin Luca m-a uimit cu talentul sau...Adevarul este ca... Pe el l-am votat ca sa castige...Ce carisma si ce zambet are omul! Plus, talentul... Omul m-a dat gata!


Bravo, Adrian Tutu!

Marele castigator. Invatati de la el ce inseamna sa te nasti un bun roman! Rautaciosii au spus ca a castigat el pentru ca este "un caz social"...Nu! Nu! Adrian este 'talent' plus 'mesaj'...Si este roman! Felicitari, Adrian!

P.S: Am vazut multi romani talentati, adevarate 'fenomene' la aceasta emisiune...Ce nu inteleg unii este faptul ca nu inseamna ca daca Tutu a castigat este cel mai talentat dintre romani ci ca asa a fost facut formatul emisiunii...Adica sa se aleaga un singur castigator al premiului in bani...Producatorii emisiunii vor sa scoata audienta in primul rand...Felicitari celor care au participat la acest concurs si care au avut simtul penibilului spre deosebire de altii... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu