marți, 18 octombrie 2011

Calatorim cu casa...


Chiar daca, jobul nostru presupune "sa ne luam casa" in geamantan si sa o purtam pina la capatul lumii... Tot este amuzant... Fiindca mai avem o casa in suflet... Si cu ea calatorim mereu... Casa aia frumoasa, unde toate sentimentele si emotiile noastre se incalzesc la soba bunului gand... Calatorim cu casa si nu e nici o povara... :)


Uneori, ne inchidem visurile in propria colivie...Singuri ne punem franele...Cand defapt, totul este asa de simplu... Trebuie doar sa deschidem usa coliviei...



In marile orase, stiti cu totii ca zgomotul este infernal, oamenii sunt grabiti si nervosi... Majoritatea... Cum sa te relaxezi in plina strada? Poti! Doar ce am vorbit ca ai casa sufletului cu tine... Daca mergi pe trotuar, nu ar strica sa-ti domolesti pasii si sa privesti oamenii sau ce se afla in jurul tau...Daca te asezi, este si mai bine atunci cand vrei sa privesti ceva frumos... Orice, un copac, o cladire frumoasa... Trebuie sa mai existe... Pulsul orasului nu se ia galopand ca un zombie ci cu incetinitorul... Asta e... Daca te grabesti , te grabesti... Dar nu uita cu cine calatoresti! Doar calatorim cu casa, nu? N-am demola-o! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu