Daca o cireasa ar fi fost de marimea unui mar, nu mi-ar mai fi placut la fel de mult. Ma fascineaza aspectul lor atunci cand sunt coapte si daca mai adaugi si beneficiile lor... Ciresele dulci contin saruri minerale ( potasiu, fier, calciu, magneziu, etc.), provitamina A, vitaminele B1, B2, C, E, P, B6, acid pantotenic, vitamina PP, etc.
Ciresele s-au incurcat in plete...Nu m-am suparat pe ele mai ales ca dureaza atat de putin:opt saptamani. Atat ne putem bucura de beneficiile acestor prietene mici,fresh, dulci,senzuale si indragostite... Da, toate ciresele coapte au obrajorii rosii din cauza ca sunt indragostite. De soare... 'Diamonds are the best friends of a woman' spunea Marilyn Monroe. Eu cred ca ciresele...
luni, 28 iunie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
La ultima fotografie îmi place cum se vede...dantela...
RăspundețiȘtergereCatalin: Se pare ca esti fin cunoscator de matasuri, dantelarii...
RăspundețiȘtergerefoarte frumoase pozele
RăspundețiȘtergereBalaurita: Multumesc
RăspundețiȘtergere1.ai schimbat titlul:)
RăspundețiȘtergere2.ai mai adaugat o poza pentru satisfacerea mentalului colectiv
3.a iesit perfect (fotoshooting Anamaria with `cerises` :::)
Mircea: multumesc pentru constatari si aprecieri... esti un fin observator :>
RăspundețiȘtergere