vineri, 4 noiembrie 2011

Statiuni cu cele mai frumoase vederi din hotel


Jade Moutain (insula din Caraibe, St. Lucia) invita sa savurati vederi la munte si la mare. In camerele acestui hotel lipseste al 4-lea perete si nimic nu impiedica oaspetii sa admire vederi panoramice ale imprejurimii.



2. Fairmont Chateau Lake Louise (Canada) este situat in parcul national Banff, aproape de lacul Louise, pe care triburile locale l-au denumit “lacul micilor pesti”, iar exploratorii “lacul de smarald”. Hotelul ofera oaspetilor sai vederi panoramice uluitoare a lacului si a muntilor din jur.



3. Ngorongoro Crater Lodge (Tanzania) este situat la marginea craterului Ngorongoro, a celei mai mari caldere din lume, format in timpul unei eruptii vulcanice, 3 milioane de ani in urma. Acolo vietuiesc lei, zebre, caprioare si multe alte animale salbatice. Acestea pot fi vazute chiar de la fereastra hotelului.




4. Springs Resort & SPA (Costa Rica) este situat la 6,4 km de vulcanul Arenal si ofera vederi superbe de eruptii. Administrarea hotelului incredinteaza ca acesta se afla intr-o zona sigura.




5. Hotel Villa Ducale (Toscana Italia) este format numai din 11 camere duble si 6 single. Fiecare camera are balcon sau terasa, de unde se pot vedea peisaje minunate a muntelui Etna si zonele litorale.




6. Cambrian Hotel (Elvetia) ofera sa savurati vederi spectaculoase ale Alpilor. Este un loc perfect de odihna pentru iubitorii de ciclism si schi. De la ferestrele hotelului se pot vedea vacile care pasc pajistile Alpilor.





7. Hayman Island Resort (Australia) este situat pe o insula privata din Marea Bariera de Corali. De la ferestrele sale se poate vedea plaja alba de nisip si o vedere buna spre faimosul recif.

3 comentarii: