marți, 15 martie 2011

Arta seductiei...



"o femeie adevărată ştie mai multe despre bărbaţi decât frumuseţea pe care le-o oferă

Ce este seductia?

Modul de a se prezenta al unei femei are un impact semnificativ. Dacă ea trăieste, într-adevăr, cu credinţa că este sexy şi este convinsă de această idee, va atrage bărbatul pe care-l doreşte. Bineînţeles, îşi va concentra toată energia pentru a-l cuceri.

Bărbatul prudent, mai precaut, este mai greu de cucerit...
Peg Bracken,
semnalează şi explică marea diferenţă dintre o privire elegantă, distinsă şi cea încărcată de senzualitate. "Privirea asta sălbatică, vlăguită, atrage multe femei, însă nu şi pe bărbaţi."

" Se schimba privirea când el te fixeaza drept în ochi, apoi, în timp ce le îşi retrăge privirea, folosesti această secundă pentru a-l urmări cu coada ochiului, fără să-l copleşeasti... "



Axiomele atractiei fizice

Barbatii sunt foarte interesati de sex si judeca femeile in functie de experienta pe care o dobandesc in acest domeniu. Un barbat spunea: “Femeile isi poarta pe buze sufletul, iar barbatii, hormonii”.

1.Barbatii si femeile au idei diferite despre atractia fizica. Femeile o percep in termeni pragmatici, adica ce trebuie sa faca ca sa fie atragatoare. Barbatii sunt adesea atrasi de calitatile interioare care seduc, acea “stralucire interioara” care le confera o aura de senzualitate.

2. Increderea in sine este determinant pentru atractia fizica si depaseste importanta altor calitati. Daca o femeie are incredere in propria capacitate de a allege, nu e neaparat necesar sa arate superb; in lipsa acestei increderi, frumusetea nu ii e de mare folos.

3. Multi barbati sunt de parere ca exista un fel de “aura” sexuala care le inconjoara pe anumite femei, care emit puternice “vibratii sexuale”.

4. Barbatii sunt atrasi de modul in care o femeie intra in legatura cu ei, cat este de disponibila, cat de mult o intereseaza barbatii in general si in ce mod ii determina sa se gandeasca la ea in termeni sexuali.

5. Exista si un element subtil de pericol erotic prezent in atractia fizica, de genul celui emanat de staruri ca Cybill Shepherd si Tina Turner.

6. Multe femei accepta existenta unor mituri in legatura cu atractia fizica, ca de exemplu: pentru a atrage trebuie sa fii zvelta, frumoasa, tanara sau sa arati ca un manechin. Acestea se pot dovedi adevarate uneori, dar nu sunt intotdeauna valabile, lucru care mi-a fost confirmat de barbati



REGULILE FLIRTULUI IN SOCIETATE...

- Caută să atragi atenţia printr-un zgomot (ciocnind un pahar, râzând ceva mai tare). Scopul este, bineînţeles, să fii remarcată de "victima" pe care ai pus ochii.

- Îl fixezi şi rămâi cu privirea asupra lui. Figura se poate repeta de mai multe ori. Acest semn s-ar putea traduce prin:"Fii atent la mine!"

- După ce i-ai atras atenţia, cobori încet pleoapele şi-ţi mângâi îndelung părul.

- Îl priveşi din nou, te întorci, îţi dai părul pe spate, apoi zâmbeşti. Dacă te găseşte simpatică, el vine spre tine şi conversaţia începe.

- În timp ce bărbatul vorbeşte, tu îl priveşti drept în ochi şi aprobi discret, dând din cap.

- Bărbatul atinge uşor, ca din întâmplare, braţul tău. Cobori capul şi nu zici ceva.

- Te sprijini uşor de el. "Am încredere în tine!" îi comunici, în acelaşi limbaj secret.

- Atingi cu mâna dreaptă umărul bărbatului, în timp ce buzele aproape că ating obrazul acestuia. Aceasta înseamnă "doresc să fiu cât mai aproape de tine".

- Te îndepărtezi puţin de ele şi priveşti cu timiditate spre podea, semnificaţia gestului fiind "accept".

- Zâmbeşti dulce, iar el îţi îmbrăţişează umerii. Aceasta înseamnă "suntem de acord".

- Acum, nu mai este nevoie să faci ceva. Vă sărutaţi. Restul depinde de acest sărut.

- La prima întâlnire, nu vorbi mai mult decât este necesar, lasă-l pe el să-şi descarce sufletul.

- Nu-i telefona tu prima şi în nici un caz de două ori în aceeaşi zi. Conversaţia nu trebuie să dureze mai mult de 10-15 minute.

P.S: Asa zice 'lumea' in legatura cu tehnicile de seductie...Eu zic ca e mai bine sa fii spontan(a)...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu