miercuri, 6 octombrie 2010

Sexy...


To be or not to be sexy? Ce inseamna asta? Ca trebuie daca esti femeie, sa-ti pui o tona de ruj pe buze, ca trebuie sa te machiezi strident sau sa-ti vopsesti parul in cea mai extravaganta culoare? Sau poate ca trebuie sa-ti pui un decolteu generos,fundite, ciorapi de nylon, port-jartiere, tocuri inalte, o rochie mulata sau o fusta mini? Si cum arata un barbat sexy? Oare este acela care 'si-a mutat casa' la sala de fortza sau cel care se penseaza si se duce la solar? Dupa parerea mea, nu regasesc o femeie sau un barbat sexy in descrierile de mai sus chiar daca unii poate, ma vor contrazice... A fi sexy, tine in primul rand de atitudine. Cu cat un om este mai natural in gesturi, cu atat capata o atitudine sexy. Ce ma amuza cartile astea de genul 'Cum sa fii sexy' si care vand niste idei cliseizate! Este ca si cum ai vopsi un papagal! :) Unii au scos din gura niste perle: ' Mă îmbrac sexy, dar nu într-un mod evident, ci într-un mod virginal.' a spus Victoria Beckham... 'Consider că cicatricile sunt sexy - dovedesc faptul că ai făcut o greşeală care a dus la dezastru.' zise si Angelina Jolie... ' Uită-te la ea ce sexy e, ce limbaj al trupului are! Numai verbe!' ( Woody Allen) ' O femeie e sexy doar până devine soţia ta. ' -All Bundy... :)
O tipa care imbraca camasa iubitului si care are parul ciufulit sau a carei ochi zambesc de dupa o umbrela, poate fi sexy! Misterul este sexy! Zambetele ochilor, ale buzelor, ale mainilor sunt sexy... Un barbat care nu a uitat sa sarute mana delicata a unei doamne sau d-re in timp ce o priveste patrunzator... este sexy! Cel putin pentru mine...Fiindca degeaba mirosi a parfum scump daca nu mirosi si ' a cei sapte ani de acasa'! Fiindca degeaba esti 'macho' daca atunci cand esti la volan , injuri o femeie sau nu astepti ca o batranica sa treaca strada... Banii nu fac un barbat sexy ! Cultura, imaginatia, ascutimea mintzii, amestecul de fortza si sensibilitate... DA! Barbatul este sexy cand habar nu are ca este! :) Si cred ca este valabil si pentru o femeie. Liz McClaron spune: 'Dacă arăţi sexy, atunci probabil este un accident.' Iubesc accidentele astea fiindca ucid plictiseala! Accidentul de a fi sexy... Un barbat care plange, poate sa fie sexy! Cand te vrei si te crezi sexy te inghite capcana infatuarii, cazi in ridicol si in vulgaritate... Sexy este si o chestiune de gusturi: ce-ti place tie, nu-mi place poate mie. Si gandul se poate duce chiar mai departe... Teatrul corpului poate sa-si traga obloanele daca sufletul nu are in seara asta nici o piesa de jucat! Piesele lui, intotdeauna sunt sexy!
P.S Nu sunt sexy in poza aia!

6 comentarii:

  1. Jos: eu aş pus mina pe genunchi; aşa, din cauza brăţărilor, pare o mână de robot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks pentru sfat! Lasa ca o sterg fiindca si-asa mi se pare cam indecenta...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. `P.S Nu sunt sexy in poza aia! `
    Ba da esti !parca nu aveai parul asa blond deschis ;P
    Oricum iti sta super !

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca asa crezi... ;) Multumesc! M-am vopsit luna trecuta...

    RăspundețiȘtergere
  5. pai si daca te-ai vopsit de ce nu ai pus niste poze pe blog ?nu stii ca tu-mi inseninezi ziua ??pe cand niste poze-n maci ;P?

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca o sa pun dar de unde maci pe frigul asta ? ;)

    RăspundețiȘtergere