luni, 15 noiembrie 2010

Un cuplu frumos



Barack Obama şi Michelle Lavaughn Robinson, absolventă a universităţilor Princeton şi Harvard, s-au cunoscut în 1988, când ea a primit misiunea de a-l îndruma pe tânărul angajat. L-a găsit şarmant, simpatic, plin de umor, foarte inteligent, dar cam scund. Obama a plăcut-o la fel de mult, scriind, după câţiva ani, în cartea sa 'Curajul de a spera' faptul că cea mai mare parte a bărbaţilor care o întâlnesc pe soţia sa, spun, după câteva minute, că este extrem de inteligentă, haioasă şi fermecătoare. Dar şi foarte frumoasă. Patru ani mai târziu, s-au căsătorit...Nu as vrea niciodata sa aud ca s-au despartit. La 45 de ani Michelle, mama a doi copii, povesteste pentru revista Glamour ca intotdeauna a stiut ca Obama este perfect pentru ea.

"Am simtit din prima ca e special si nu ca va fi un om important, ca va ajunge presedinte. Nu ar trebui sa aveti o relatie cu cineva care nu va implineste, din toate punctele de vedere", spune Prima Doamna a Americii.

"Sfatul meu este sa nu va casatoriti repede", conchide frumoasa sotie a lui Barack Obama. Cu toate acestea, nu intotdeauna totul a fost frumos pentru cuplul Obama. In iunie, o biografie neoficiala a familiei dezvaluia ca, in 2000, casatoria lor a fost in pericol, pentru ca Obama devenise obsedat de cariera politica.

" E bine sa fie dragut, dar e mai bine sa-l intrebi Cine esti tu, ca persoana?", spune Michelle, care le avertizeaza pe doamne sa nu se lase atrase de banii sau de faima unui barbat.

"Nu va uitati la contul din banca, mai bine uitati-va la inima lui, la suflet. Si mai mult, uitati-va la modul in care se poarta cu mama lui si in apropierea femeilor", le spune Michelle Obama femeilor care isi cauta un partener.





P.S Se aude ca acest frumos cuplu s-ar destrama... Nu mi-ar placea sa fie adevarat! Si nici nu-mi plac frazele care incep cu 'se pare ca' sau 'se aude ca'...

2 comentarii: