duminică, 14 martie 2010

Masajul de relaxare


Eu folosesc mai multe uleiuri aromatice pe care le amestec... pana se asaza frumos pe piele . Astfel, obtin o aroma unica si misterioasa de fiecare data. Nu va pot spune ce uleiuri folosesc pentru ca nu ar folosi la nimic: gusturile d-voastra pot fi diferite de ale mele si atunci este mai bine, sa testati personal ce fel de uleiuri folositi. Pun muzica de relaxare dar nu aprind lumanari ( nu-mi place asta).Prefer, sa am in camera unde fac sau mi se face masajul un aer cat mai fresh si cat mai multe flori proaspete si exotice. Apoi incep masajul propriu zis si spre deosebire de sfaturile specialistilor nu folosesc aceleasi miscari in aceeasi ordine... tocmai pentru a surprinde intr-un mod placut persoana caruia-i "aplic" masajul.Iata cum procedez la o sedinta :
Aplic de-a lungul palmelor uleiul si incep mai intai masajul spatelui tinand degetele mari de o parte si de alta a coloanei, iar celelalte degete indreptate spre zona gatului. Miscarile executate sunt lente, insa ritmice, iar mainile urca lin spre umeri. Dupa aceea, plimba mainile pe partile laterale ale spatelui si revin cu ele in zona in care am inceput masajul.
Masez apoi umerii, bratele si picioarele si cu delicatete framant zonele musculoase precum pulpele picioarelor. Nu uit de miscarile de rulare,forfecare si de cele circulare mai ales in zona bratelor pastrand aceeasi directie, iar la nivelul umerilor rulez usor pielea intre degetul mare si celelalte degete, schimband apoi mana. Cu ajutorul degetelor usor stranse masez intregul corp al partenerului meu. In zona umerilor, pe talpi, in interiorul mainilor si pe toata suprafata pieptului efectuez miscari circulare cu degetul mare si dupa aceea, adancind palma in forma de lingura, executa miscari rapide de batere usoara a pielii ).Forfecarile se fac cu degetul aratator de la ambele maini,miscandu-le in directii opuse asemenea picioarelor de foarfece. Miscarile cu care-mi inchei masajul sunt mangaieri fine si blande.Daca folosesti si un sarut...se trece la masajul thailandez. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu