luni, 31 mai 2010

Cazutul pe ganduri...



Aller noires pensées de moi! Daca alungi gandurile negre, ai parte de o dezghetare frumoasa a lucrurilor pe care tot gandurile tale le-au inghetat. Cand cazi pe ganduri soseste mandra prima idee dar victoria ei este de scurta durata fiindca o palmuieste repede cea de-a doua idee. Si uite-asa ideile se iau la lupta si rareori se "saruta" una cu alta... Intre timp scoti un oftat ( cu mana la tample sau nu...) si te gandesti ca poate era mai usor sa fi prost. Ai tampita iluzie... ca prostii sunt mai fericiti dar nu este deloc asa. Arunca o privire in jur si ai sa vezi! In primul rand lenea mentala este un mare pacat si de aceea prostilor li se intampla lucruri cam "nasoale" pe care in proportie de 80% singuri si le provoaca. Prostul pana gaseste furculita de pe masa... Asadar , bucura-te ca inoti intr-un ocean de ganduri care-ti uda frumosii ochi! Viata din ochi, acea sclipire vie, inteligenta a ochilor ( pe care prostii nu o au ) valoreaza cat un infinit de vieti ale prostilor cu diploma sau fara... :) Cat de frumos este un om care gandeste! (atunci este puternic ca un munte) Gandurile lui se sparg de taramul ratiunii precum valurile marii de tarm ... Viu este omul care gandeste! Luminoasa este viata celui care gandeste pozitiv! Donc... Aller noires pensées de moi!

4 comentarii:

  1. mintea mea in gandul ei...avea o jubilatie interioara intrebandu-se de ce scrie Anima asa de frumos facandu-ne ziua mai frumoasa :))sry got to go but y`ll be back soon :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Scriu pentru ca voi sunteti frumosii care ma cititi si-mi faceti ziua mai frumoasa cu fiecare comentariu interesant pe care-l primesc.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim de postari asteptam mai multe:P(cele cu caracter personal-s geniale:) ce ins `Donc... Aller noires pensées de moi! `lol nush franc:)))

    RăspundețiȘtergere